HAKI skriver distributörsavtal för Nordamerika med ledande kanadensisk aktör

Midway Holdings dotterbolag HAKI, en ledande tillverkare av byggnadsställningar, har skrivit distributörsavtal med det kanadensiska bolaget Park Derochie. Avtalet innebär att Park Derochie blir HAKIs primära partner och distributör i Nordamerika för företagets hela produktsortiment, vilket därmed inkluderar andra produkter som tornsystem av stål och aluminium samt de helt nya produkterna HBS (HAKI Bridge System) och PAS (publika trappsystem).

Med över 60 års erfarenhet är Park Derochie ledande inom bland annat alla typer av byggnadsställningar och erbjuder produkter och tjänster till såväl industriella som stora kommersiella kunder över hela Nordamerika.

– HAKIs byggnadsställningar är etablerade i Nordamerika sedan flera år och är idag de ledande produkterna inom modulställningar i regionen, säger Chris Stokes, VP Marketing and Business Development för HAKI. Detta samarbete passar oss utmärkt och är i linje med vår strategi att bli mindre påverkat av konjunktursvängningarna i byggbranschen. Genom partnerskapet med Park Deroiche skapar HAKI möjligheter att nå en ny nivå i regionen, dessutom är tidpunkten helt rätt med tanke på vårt nya och bredare produkterbjudande.

HAKI Universals byggnadsställningssystem bedöms ge 20 procent produktivitets-besparingar vid uppförande och demontering året runt. Systemet är lättare än de flesta andra samt kräver färre komponenter och mindre användning av verktyg när de uppförs.

– Jag har en mycket lång erfarenhet av att arbeta med byggnadsställningar och har använt många olika system över stora delar av världen, säger Tony Barnard, VP Scaffolding & Access vid Park Deroiche Canada. Genom samarbetet med HAKI får vi möjligheten att erbjuda nordamerikanska kunder ett system som på ett unikt sätt adresserar de tre viktigaste faktorerna för att välja rätt byggnadsställning: säkerhet, kvalitet och produktivitet.
  

För mer information kontakta gärna Owe Wedebrand, VD för HAKI AB, 072-1830406. 

Nedladdningsbara dokument

» PDF